gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Покана за учество на Prowein 2017 Fair

.

Сојуз на стопански комори на Македонија Ве поканува да учествува на саемот ProWein 2017 година, водечки меѓународен саем за вино и алкохолни пијалаци, кој ќе се одржи од 19 до 21 март, 2017 година во Дизелдорф, Германија.

ProWein 2017 e еден од главните меѓународни саемски настани за вина и алкохолни пијалоци. На последното издание на настанот присуствувале околу 6.200 изложувачи од 59 земји и над 55.000 трговски посетители од 126 земји, со што се покажува зголемување од 6% во однос на претходната година.

Секторите кои се опфатени во саемот се следниве:

  • Вина
  • Минерална вода
  • Алатки за маркетинг во продавници и гастрономија
  • ИТ за малопродажба и гастрономија
  • Трговска литература
  • Услуги

Во рамки на ProWein 2017 се организираат повеќе од 400 настани, дегустации, презентации, форуми и слично.

Распоредот на настани може да се погледне на следниот линк:

http://www.prowein.com/cipp/md_prowein/custom/pub/content,oid,25618/lang,2/ticket,g_u_e_s_t/~/Event_programme.html 

13 мај, 2016 година

Прочитано 1086 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

ССК ISO 9001:2008

iso

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Мит.Теодосиј Гологанов 1

Следете не