gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Можност за Ваше учество на 5ти Export Festival CZ 2017

Почитувани членови,

Во насока на Ваша информираност за меѓународни саемски манифестации, Сојуз на стопански комори на Македонијаа во соработка со Амбасадата на Република Македонија во Прага, Ве поканува да учествувате на 5ти Export Festival CZ 2017.

Имено, меѓународниот фестивал Export Festival CZ 2017 ќе се одржи од 14-15 јуни 2017 година, во Прага, Република Чешка.

Фестивалот има за цел поддршка на компании во меѓународната трговска соработка и обезбедување на информации и контакти за извоз на компаниите, како и поддршка на меѓународни билатерални средби со чешки компании. Исто така, ќе бидат претставени и компании кои се активни во меѓународната трговија, со акцент на извоз на нивните производи и услуги.

На фестивалот ќе учествува и Амбасадата на Република Македонија во Прага.

Во прилог Ви ја доставуваме и Агендата.

За дополнителни информации може да ја погледнете веб страната на фестивалот: www.czechinno.cz.

Доколку сте заинтересирани да учествувате Ве молиме пријавете го Вашиот интерес на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или телефон: 02 30 91 440.

 

Прочитано 397 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

ССК ISO 9001:2008

iso

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Мит.Теодосиј Гологанов 1

Следете не