gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Информација за Joint ManageHub – Balkan Economic Forum Community of Excellence

Почитувани членови,

Би сакале да Ве информираме дека Здружението за регионален развој "Балкан Економик Форум" започнува со проектната активност Joint ManageHub – Balkan Economic Forum Community of Excellence.

Во оваа насока Ве покануваме да се регистрирате за нивниот бесплатен вебинар кој ќе се одржи во понеделник на 6 март 2017 година, во 16 часот. На вебинарот ќе учествуваат презентери од Република Македонија, Ванкувер - Канада и Чикаго - САД.

Информирајте се како пријавувањето за BEF Community of Excellence program може да Ви помогне да создадете посистематска, поодржлива и успешна компанија. 

Повеќе информации може да погледнете на следниот линк: http://www.balkaneconomicforum.org/wp/projects/.

Пријавете се на наведениот линк: http://bit.ly/2mgqFw1.

Прочитано 242 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

ССК ISO 9001:2008

iso

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Мит.Теодосиј Гологанов 1

Следете не