gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Покана за втор бесплатен вебинар Joint ManageHub – Balkan Economic Forum Community of Excellence

Почитувани членови,

Би сакале да Ве информираме дека Здружението за регионален развој "Балкан Економик Форум" започна активно со спроведување на проектната активност Joint ManageHub – Balkan Economic Forum Community of Excellence.

За таа цел, Ве покануваме да учествувате на вториот бесплатен вебинар кој ќе се одржи на 23 март 2017 година, во 16 часот. 

Сите детали за вебинарот може да погледнете во соопштението кое Ви го доставуваме во прилог.

Повеќе информации за проектот може да погледнете на следниот линк: http://www.balkaneconomicforum.org/wp/projects/.

Пријавете се на наведениот линк: http://bit.ly/2lErsnC.

Прочитано 434 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

ССК ISO 9001:2008

iso

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Мит.Теодосиј Гологанов 1

Следете не