gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Покана за учество на Саеми, Експо изложби и Самити во Мексико за 2017 година

Почитувани,

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Мексико во Србија Ви проследува листа на саеми и други комерцијални настани кои ќе се одржат во Мексико во 2017 година и Ве поканува да учествувате.

1. XX Expo Construction Yucatan 2017, 1–3 June, 2017, Centro de Exposiciones Xcumpich, Mérida, Yucatán, México. Нуди најголем асортиман на производи и услуги од градежениот сектор. Мексико, Шпанија, Франција и САД ќе ги објават повеќето напредни производи и услуги за 5.000 посетители кои ќе присуствуваат на бизнис состаноци, технички демонстрации и социјални настани. Контакт: http://www.expoconstruccion.org.mx/index.php

2. Industrial Summit Forum and Expo 2017, 6-8 June, 2017, M Pavilion Convention Center, Monterrey, Nuevo León, Mexico. Е најважен изложбен саем во индустрискиот сектор во Мексико, тоа го покажува практиката, трендовите и решенија за проблемите со кои се соочуваат индустриските парк во областа на иновациите, безбедност, логистика, дизајн и конструкција. Контакт: http://www.industrialsummit.com/index.php

3. International Exhibition for the Fastener and Fixing Industry, 20-21 June, 2017, World Trade Center (WTC), Mexico City. На саемот ќе учествуваат производители, дистрибутери, и крајни корисници од секторите автомобилска, дистрибуција, градежништво, електроника и механички инженеринг. Контакт: http://www.fastenerfair.com/mexico/english/fastener-fair-mexico/ 

4. XV International Congress of the Automotive Industry (CIIAM), 12–14 June, 2017, CITIBANAMEX Center, Mexico City, Mexico. Меѓународен стратешки форум за комуникација и интеграција, за развој на синџирот на автомобилската вредност и за постигнување на синергија помеѓу: клиентот провајдер - продуцент - индустриски услуги - власти - индустрија - трговија - на меѓународно ниво. Контакт: http://www.ciiam.com/ingles/index.asp 

5. Cargo Week Americas (CWA) / Expo Carga 2017, 27-29 June, 2017, CITIBANAMEX Center, Mexico City, Mexico. Саем на кој ќе се презентираат ефикасни начини за забрзување на продажбата, интеракција со клиенти, логистик, шпедиција, извоз-увоз. Контакт: http://www.expo-carga.com/en/Show-info/Why-exhibit/

6. 33th International Expo of the Autoparts Industry RUJAC 2017, 30 August -1st September, 2017. Expo Guadalajara, Jalisco, México. Можност да се запознаат најголем број на автомобилски производи, технички конференции и да се собира информации од светот на авто-делови. Контакт: https://www.rujac.com.mx/ 

Прочитано 1683 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не