gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Можност за соработка со компании од Украина

Почитувани,

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Украина во Република Македонија, во насока на воспоставување на трговски партнерства Ве информира за можноста за соработка со компании од Украина.

Имено, украинските компании се заинтересирани да остварат соработка со македонски компании и за таа цел во прилог Ви проследуваме презентациски материјали од следните компании:

  1. UkrTechnoFoods - сектор: прехранбена индустрија, веб страна: utf-group.com
  2. Ladyroom – сектор: производство на мебел, веб страна: ladyroom.co.ua
  3. Quantum Alliance - сектор: производство на јаглерод-керамички грејачи, термостати, ватмери, веб страна: q-alliance.com.ua
  4. Odeskabel - сектор: производство на кабел, веб страна: td-odeskabel.com.ua
  5. Ukrainian Solutions - сектор: производство на алкохолни пијалаци, минерална вода, зеолит, веб страна: ukrainiansolutions.com

За дополнителни информации, како и за Вашиот интерес да соработка, Ве молиме контактирајте не на тел: 02 30 91 440 или на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

Прочитано 1729 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не