gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Интернационални самски манифестации за туризам за саеми ноември-декември 2017 година

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот на Република Македонија ве информира за саемските манифестации кои следат

1 TT Warshaw Полска Варшава 23-25 ноември
2 IBTM Barcelona Шпанија Барселона 28-30 ноември
3 Travel turkey Expo Турција Измир 07-10 декември

Според Упатството на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот на Република Македонија за начинот и постапката за учество на интернационални саемски манифестации за туризам, право за учество имаат:

  • Хотели
  • Туристички агенции со лиценца А
  • Ресторани
  • Општини
  • Национални паркови
  • Здруженија, асоцијации и комори за туризам
  • Компании/институции на покана на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот

Рокот за пријавување на горенаведените саемски манифестации е 22ри септември 2017год.

Учеството на саемските манифестации треба да ги потврдите во писмена форма со:

  • пополнување на Формуларот
  • доставување на лиценца А ( за тур. Агенции)
  • тековна состојба од централен регистар на РМ

Пополнетиот Формулар да се достави на е-маил Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

За сите дополнителни информации можете да не контактирате на емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или на тел. 02/ 3091 440

Прочитано 1110 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не