gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Инфо сесии во рамки на проектот „Партнерство за подобра бизнис регулатива“

ПОКАНА

ИНФО-СЕСИЈА НА ТЕМА:

“Законските прописи од областа на животната средина во функција на развој, унапредување и конкурентност на компаниите”

30-ти јануари 2018 година (вторник) “Универзитет на Југоисточна Европа” - Тетово

10:00-14:00 часот

 

Почитувани,

Во насока на подобрување  и полесно имплементирање на законите во Република Македонија преку ПРОЕКТОТ НА УСАИД „ПАРТНЕРСТВО ЗА ПОДОБРА БИЗНИС РЕГУЛАТИВА“, ќе се организира информативен настан на тема: “Законските прописи од областа на животната средина во функција на развој, унапредување и конкурентност на компаниите”.

Информативниот настан ќе биде спроведен од страна Стопанската комора на Македонија, Стопанската комора на Северозападна Македонија, Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии (МАСИТ), Сојузот на стопански комори на Македонија и ЕПИ Центар Интернационал, партнери во Проектот на УСАИД: „ПАРТНЕРСТВО ЗА ПОДОБРА БИЗНИС РЕГУЛАТИВА“.

Предавач на информативниот настан на тема “Законските прописи од областа на животната средина во функција на развој, унапредување и конкурентност на компаниите” е М-р Славјанка Пејчиновска – Андонова, инж. на животна.

Ве  молиме,  Вашето  присуство  да  го  потврдите  најдоцна  до  29ми Јануари 2018 година (понеделник), на следниот линк: https://goo.gl/forms/YfK6IBVSnwTnpA5n2 или на тел:

 

076 314 359 – Мерсим Мемеди,

076 397 503 – Меритон Арслани.

Прочитано 1204 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не