gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

ССК на промоција на Каталогот ТОП 100

Сојузот на стопански комори на Македонија (ССК), беше дел од настанот на Стопанската Комора на Северо-западна Македонија промоција на шестото издание на Каталогот  Топ 100, на кој беа прогласени најдобрите  100 компании во Македонија.

На промоцијата се обрати министерот за економија Дритон Кучи. Заедничкото одбележување на успесите на компаниите и манифестацијата на доделување на наградите се одржи во Square 21 -Скопје.

Прочитано 955 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

ССК ISO 9001:2008

iso

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не