gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Петрол-Оил Компани со нова понуда за своите корисници

Почитувани членови,

Би сакале да Ве информираме дека компанијата ПЕТРОЛ ОИЛ КОМПАНИ е нова компанија во Република Македонија која има станица за технички преглед, како и брокерско друштво и бензинска пумпа. Компанијата се наоѓа на ул. 1 бр. 3б, Ново Село, општина Ѓорче Петров, со контакт податоци тел: +38922030022 и е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

За македонските компании, ПЕТРОЛ ОИЛ КОМПАНИ нуди нова понуда за регистрација на моторни возила и обезбедува бенефиции за секој направен технички преглед, полиса и зелен картон.

Ви ја проследуваме целосната понува од ПЕТРОЛ ОИЛ КОМПАНИ.

За регистрација на моторни возила

  • Технички преглед на патничко возило 1239 ден.
  • Технички преглед на товарно возило 1947 ден
  • Меѓународна возачка дозвола 750 ден.
  • Одобрение за управување на туѓо моторно возило 450 ден.
  • Пробни таблици 1500 ден.
  • Автоодговорност (полиса) **
  • Зелен Картон **
  • Каско **
  • Патничко осигурување **

Цените се изразени во вкалкулиран ДДВ.

При регистрација на возилата се плаќаат административни такси и јавни давачки, кои се фиксни и се пропишани со Законска регулатива согласно типот, видот и карактеристиките на возилото.

**    Цените од областа на осигурувањето се добиени од партнерското брокерско друштво и истите се пропишани со Законска регулатива согласно Национално Биро за Осигурување.

**    Со секој направен технички преглед и извадена а/о полиса Ви следува гратис 10 L гориво.

**    Со секој направен технички преглед и извадени а/о полиса и зелен картон Ви следува 20 L гориво.

За повеќе информации Ве покануваме да ја посетите веб страната на ПЕТРОЛ ОИЛ КОМПАНИ на следниот линк.

Прочитано 1251 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

ССК ISO 9001:2008

iso

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не