gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Адора инженеринг им подарува вински викенд на купувачите на стан

ВИНСКИ ВИКЕНД СО АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

ВО ФЕВРУАРИ-МЕСЕЦОТ НА ЉУБОВТА И ВИНОТО ЗА СИТЕ КУПУВАЧИ НА СТАН

По повод празникот на љубовта и виното, Свети Валентин и Свети Трифун, Адора инженеринг за секој купен стан со потпишан договор, од 1-ви до 20-ти февруари, подарува романтичен вински викенд. Традицијата на градежниот бренд за награди и изненадувања на своите купувачи, овој пат продолжува со организирана посета на реномирана винарија во Македонија, каде среќата од новиот дом купувачите ќе ја дополнат со прекрасен викенд за двајца, славејќи ја љубовта со квалитетни вина од македонското поднебје. Целта на Адора инженеринг е на купувачите секогаш да им понуди повеќе од дом, како внимание за нив и семејството, со што им возвраќа за довербата со изборот на стан од оваа компанија, подарувајќи им убави моменти со најблиските.

Прочитано 855 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

ССК ISO 9001:2008

iso

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не