gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Одржана обука: Законот за катастар на недвижности со сите измени и подзаконски акти

Сојуз на стопански комори на Македонија, во соработка со Агенција за катастар на недвижности, организираше обука на тема „Законот за катастар на недвижности со сите измени и подзаконски акти“

Преку спроведување на обуката, компаниите имаа можност да се информираат за сите измени на Законот од 2013 година како и детали околу Графичкиот Регистар на градежното земјиште, физичка делба и масовни проценки.

Обуката се спроведе преку интерактивна дискусија и учесниците имаат можност да дискутираат и поставуваат прашања.

Прочитано 755 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

ССК ISO 9001:2008

iso

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не