gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Можност за соработка со компании од Египет

Почитувани членови,

Во насока на застапување на Вашите интереси и промоција на можности за остварување на трговски партнерства, Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Арапска Република Египет Ве информираат за можноста за соработка со компании од Египет во областа на фармација и прехранбена индустрија.

Ви проследуваме контакт податоци од компаниите заинтересирани за соработка со македонски компании.

 

  1. AL EKHLAS – herbs, spices, seeds

Tel: +2 01066494541; Fax: +2 0842723670

Mobile: +2 01116667262

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Website: www.alekhlas-eg.com

  1. ALCANAL SPICE – herbs, spices, seeds

Contact Person - Mr. Michael Marketing Manager

Mobile: +2  01098984855

E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Website: www.alcanalspice.com

  1. HEALTHY FOODS EGYPT - dried vegetables, herbs and spices for food and pharmaceutical industries

Contact person: Mohamed El-Rifai – Sales and Marketing Manager

Mobile: +2 01002168783;

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Website: www.healthyfoodsegypt.com

  1. BEST HERBS – spices, aromatic seeds and medical plants

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Website: www.bestherbs-eg.com

Арапска Република Египет

 

За сите дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не на тел: 02 30 91 440 или на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

Прочитано 852 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

ССК ISO 9001:2008

iso

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не