gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Информација за користење на еКат и еКат Шалтер во Агенција за катастар на недвижности

Почитувани,

Би сакале да Ве информираме дека Агенцијата за катастар на недвижности на РМ објави техничко упатство за користење на еКат и еКат Шалтер во случај на Постапување при повторно поднесување на пријава за запишување/промена во катастарот на недвижности .

Во оваа насока, Ве информираме дека на следните линкови можете да ги погледнете упатствата

еКат

еКат Шалтер

Прочитано 564 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

ССК ISO 9001:2008

iso

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не