gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

НЛБ Проклик - електронско банкарство и НЛБ мПроклик мобилно банкарство за правни лица

Почитувани,

Станете корисник на НЛБ Проклик - електронско банкарство и НЛБ мПроклик мобилно банкарство за правни лица до 30.09.2017 година и искористете ги промотивните поволности:

  • Без трошоци за електронско банкарство за сите плаќања до крајот на октомври
  • Бесплатна Mastercard Business или Visa Business картичка за првата година на користење

Со НЛБ Проклик - електронско банкарство и НЛБ мПроклик мобилно банкарство имате постојан увид на состојбата и прометот на Вашите сметки и можете самостојно да ги извршувате банкарските трансакции брзо и едноставно.

Повеќе информации можете да довиете во најблиската експозитура на Банката.

Прочитано 797 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

ССК ISO 9001:2008

iso

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не