gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Известување за Јавни повици

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Министерство за економија на Република Македонија Ве информира за трите јавни повици од страна на Министерството. Целосната информација и деталите за секој Повик одделно можете да го погледнете на следните линкови:

1. Јавен повик за кофинансирање на проекти на занаетчиски комори и здруженија на граѓани-еснафи за развој и промоција на занаетчиството во Република Македонија

2. Јавен повик за субвенционирање на микро, мали и средни претпријатија

3. Јавен повик за кофинансирање на проекти за развој и поддршка на МСП и промоција на претприемништвото во Република Македонија

За сите дополнителни информации можете да не контактирате на емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или на тел. 02/ 3091 440

Прочитано 764 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

ССК ISO 9001:2008

iso

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не