gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Комерцијални настани во Мексико 2018

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Министерство за надворешни работи Ве информира за комерцијални настани кои ќе се оддржат во Мексико.

  • 5th Being Healthy Expo Monterrey  2018. 12-14 January, 2018, Cintermex Fairgrounds Convention and Exhibition Center, Monterrey, Nvo. Leоn, Mexico. линк
  • Feria de Leon 2018. 12 January _ 6 February, 2018. Ecological Park grounds, Leon, Guanajuato, Mexico. линк
  • Decoestylo 2018.15-19 January, 2018, World Trade Center 0NTC), Mexico City, Mexico. линк
  • Intermoda  IM. 16-19 January, 2018, Expo Guadalajara, Guadalajara, Jalisco, Mexico. линк
  • Expo Joya 2018. 23-25 January, 2018, World Trade Center 0NTC), Mexico City Mexico. линк

Деталните информации за саемите можете да ги погледнете на следниот линк.

Прочитано 938 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не