gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Средба во Влада на РМ зајакнување на јавно –приватниот дијалог

Во духот на заедничките напори за воспоставување трајно јавно-приватно партнерство, во просториите на Владата се одржа првиот состанок на Комисијата за јавно-приватен дијалог, составена од претставници на четирите стопански комори и Владата на Република Македонија.

На состанокот беа дискутирани начини за подобрување на бизнис климата во државата и идни насоки на работењето на Комисијата.

 

Прочитано 723 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не