gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

ЕКСПО 2020 ДУБАИ ќе започне на 1 октомври 2021 година

Престижната саемска манифестација ЕКСПО 2020 ДУБАИ која требаше да почне на 20 октомври 2020 гoдина, а беше одложена поради пандемијата, ќе се одржи од 1 октомври 2021 година до 31 март 2022 година.

Организаторот на настанот информира дека ЕКСПО 2020 ДУБАИ го задржува своето име и останува посветена на тоа да биде домаќин на исклучителен настан каде ќе се промовира креативноста, културата и иновациите на човештвото - вклучувајќи ги и големите технолошки достигнувања во областа на медицината и науката.

Владата на РСМ која организира бесплатно преставување на домашните компании на оваа манифестација во наредниот период ќе информираат за новите активности за организација на настанот.

На овој линк може да ја погледнете информацијата за новите датуми за одржување на настанот која ја објавува организаторот.

Прочитано 1365 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не