gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

КАТАЛОГ НА ИНВЕСТИЦИСКИ ПРОЕКТИ. Најголема база на податоци за инвестициски проекти креирана од секторските комори.

РЕГИСТАР НА ДЕЛОВНИ СУБЈЕКТИ. Регистарот на компании е интегрирана база на податоци за сите претпријатија регистрирани во Република Македонија.

РЕГИСТАР НА КОМПАНИИ СО ОЗНАКА ССК ЗА МАКЕДОНСКИ КВАЛИТЕТ. Македонски квалитет е резултат на македонската традиција, вложување во истражување и развој, производи и услуги базирани на иновации.

БАЗА НА ПОДАТОЦИ ЗА МАКЕДОНСКИ ИЗВОЗНИ КОМПАНИИ.

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не