gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

БИЗНИС ЦЕНТАР ЗА МАКЕДОНСКА ДИЈАСПОРА

 

Почитувани,

Бизнис центар за македонска дијаспора основана како дел од Услужна комора при Сојуз на стопански комори на Македонија претставува мост помеѓу компании од Македонија и дијаспората. Членовите на центарот, се компании од дијаспората во сопственост или управувани од страна на Македонци.

Цел на Бизнис центарот е користење на големиот потенцијал на македонските компании во дијаспората во форма на знаење, искуство, размена на идеи и деловни контакти.

Повеќе за Бизнис центарот за македонска дијаспора на нашата страна www.dijaspora.mk

Со почит,
Бизнис Центар за Македонска Дијаспора 


dijaspora logodijaspora slika

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не