gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Контакт информации

 

Адреса

Црвена Скопска Општина бр.10

 

Бизнис мрежа

Канцеларии низ градовите во РМ 

 

Центар за поддршка

info @ chamber.mk

 

Телефон

+ 389 2 3091 440

Бидете и Вие дел од водечката македонска деловна мрежа.

СТАТИСТИКА

 

33

Комори на Македонија

 

6000+

Успешно реализирани проекти

 

1000+

Партнери на глобално ниво

 

100%

Успех во бизнисот

Контакт

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.

Покровители

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14

Партнери

 • 1
 • 2
 • 3

Институции

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Компанија на неделата

 • 1

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не